Dejan Patrcevic profesionalni ironman triatlonac i trener

uvex crow vario-prilagodba i estetika

uvex-crow-vario-white.JPG

Kao profesionalni Ironman stalno putujem na pripreme i utrke. Jedan dan treniram u hladnoći, oblacima i kiši a već idući sam na putu za tople krajeve.

Svoj organizam sam postepeno naučio da se nosi sa promijenama. Ključ mojeg uspjeha je u brzoj prilagodbi.

Naravno, isto očekujem i od moje sportske opreme. Uvex naočale koje koristim pokazale su se kao dobar partner u mojoj sportskoj sezoni 2008.

Uvex Crow vario je bijeli model sportskih naočala koje nosim na svim treninzima i natjecanjima.

Katkada znam na istom treningu izmijeniti leće na ovom modelu jer na 7 sati treninga koliko ih provedem na biciklu vrijeme se zna više puta izmijeniti;ujutro magla i kisa ( žute leće ) , popodne sunčano (zatamljene leće).

Kamo god idem znam da ću na adekvatan način moći zaštititi svoje oči.

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

triatlonski šejk

triatlonski šejk Ako se bavite triatlonom orah vam može pomoći da zadržite vitalnost kroz zimski trening. Ima obilje kalorija iz visokovrijednih masnoća te antikosidanate kojih ima više nego u bademima ili lješnjaku.

U bazičnom treningu preporučam da sportaši konzumiraju masniju i kaloričniju hranu za razliku od pripremnog i natjecateljskog perioda kada svi trebamo ugljikohidrat viška.

Ako ubacite šaku dvije sirovih oraha dnevno u vaš jelovnik zimi ćete manje oboljevati

Ovaj recept ćete zavoljeti!

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014