uvex crow vario-prilagodba i estetika

uvex-crow-vario-white.JPG

Kao profesionalni Ironman stalno putujem na pripreme i utrke. Jedan dan treniram u hladnoći, oblacima i kiši a već idući sam na putu za tople krajeve.

Svoj organizam sam postepeno naučio da se nosi sa promijenama. Ključ mojeg uspjeha je u brzoj prilagodbi.

Naravno, isto očekujem i od moje sportske opreme. Uvex naočale koje koristim pokazale su se kao dobar partner u mojoj sportskoj sezoni 2008.

Uvex Crow vario je bijeli model sportskih naočala koje nosim na svim treninzima i natjecanjima.

Katkada znam na istom treningu izmijeniti leće na ovom modelu jer na 7 sati treninga koliko ih provedem na biciklu vrijeme se zna više puta izmijeniti;ujutro magla i kisa ( žute leće ) , popodne sunčano (zatamljene leće).

Kamo god idem znam da ću na adekvatan način moći zaštititi svoje oči.

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014