Dejan Patrcevic profesionalni ironman triatlonac i trener

sponzori

bez vrhunskih sponzora nema vrhunskoga sporta!

Molim obratite pažnju na ove brendove u Hrvatskoj i inozemstvu koji mi omogućavaju da radim ono što radim.

GARMIN

Sa satelitskom navigacijom moji su treninzi postali znatno učinkovitiji i maštovitiji. Sada unaprijed mogu odrediti dionicu kojom želim trenirati bicikl, čak i ako ne poznajem teren kojim ću voziti. Garminovi GPS Fitness uređaji san su i potreba svakog sportaša koji želi izvući maksimum iz svojih treninga.

Upotrebljavam model Garmin Forerunner 910XT i Edge 800

KEINDL SPORT

Keindl-sport u centru Zagreba ima dobro opremljen sportski dućan sa biciklima i biciklističkom opremom. Oni su distributeri i uvoznici za svjetski biciklistički brend Cannondale, čije model vozim u 2014 godini. Ako trebate novi bicikl ili logističko-tehničku podršku svakako navratite u Keindl-sport, gdje vas čeka dobro uhodan i vedar mladi tim ljudi.

SAILFISH

Specialisti za neoprenska i plivačka odijela. Dio sam internacionalnog tima, koji obuhvaća najbolje svjetske triatlonce.

Nabavi svoj sailfish neopren preko distributera u Hrvatskoj http://www.multi-sport.hr/

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

triatlonski šejk

triatlonski šejk Ako se bavite triatlonom orah vam može pomoći da zadržite vitalnost kroz zimski trening. Ima obilje kalorija iz visokovrijednih masnoća te antikosidanate kojih ima više nego u bademima ili lješnjaku.

U bazičnom treningu preporučam da sportaši konzumiraju masniju i kaloričniju hranu za razliku od pripremnog i natjecateljskog perioda kada svi trebamo ugljikohidrat viška.

Ako ubacite šaku dvije sirovih oraha dnevno u vaš jelovnik zimi ćete manje oboljevati

Ovaj recept ćete zavoljeti!

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014