sponzori

bez vrhunskih sponzora nema vrhunskoga sporta!

Molim obratite pažnju na ove brendove u Hrvatskoj i inozemstvu koji mi omogućavaju da radim ono što radim.

GARMIN

Sa satelitskom navigacijom moji su treninzi postali znatno učinkovitiji i maštovitiji. Sada unaprijed mogu odrediti dionicu kojom želim trenirati bicikl, čak i ako ne poznajem teren kojim ću voziti. Garminovi GPS Fitness uređaji san su i potreba svakog sportaša koji želi izvući maksimum iz svojih treninga.

Upotrebljavam model Garmin Forerunner 910XT i Edge 800

KEINDL SPORT

Keindl-sport u centru Zagreba ima dobro opremljen sportski dućan sa biciklima i biciklističkom opremom. Oni su distributeri i uvoznici za svjetski biciklistički brend Cannondale, čije model vozim u 2014 godini. Ako trebate novi bicikl ili logističko-tehničku podršku svakako navratite u Keindl-sport, gdje vas čeka dobro uhodan i vedar mladi tim ljudi.

SAILFISH

Specialisti za neoprenska i plivačka odijela. Dio sam internacionalnog tima, koji obuhvaća najbolje svjetske triatlonce.

Nabavi svoj sailfish neopren preko distributera u Hrvatskoj http://www.multi-sport.hr/

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014