Prijavi se za Challenge Barcelonu do 31.12.2011 za 300 EUR

Ako razmišljate da iduće godine napravite ironman distancu utrke pa mozda da to bude i vaš prvi Ironman sada je prava prilika.

300 eura ako uplatite do 31.12.2011.

U sljedećoj godini startnina ce iznositi 355-395 eura. Nije to mala razlika za sve vas koji već sada znate da želite završiti jedan Ironman.

Budite ekonomični i odlučite se do kraja godine.

Zašto preporučam baš tu utrku?

Challenge Barcelona starta krajem rujna iduće godine i imate dovoljno vremena da se utrenirate. Posebno je to važno za vas koji živite na kontinentu i koji zimi nemate priliku trenirati bicikl.

Challenge Barcelona ce u rujnu 2012 ugostiti mnogo Hrvata, više nego na bilo kojem ironmanu općenito. Mnogi su probali stazu i vraćaju se a neki su išli pogledati te se odmah odlučili nastupiti dogodine.

Pretežno ravna biciklistička staza bez zavoja je idealna za vaš prvi Ironman.

Povratna karta iz Zagreba do Barcelone Croatia letovima već za 1000 kuna po osobi.

Događanje je u malom mjestu i idealno je ako zelite povesti navijače ili rodbinu. Ne treba vam auto, sve je na jednom mjestu. Idealno.

Lijepe plaže i velike šanse da utrka bude topla i sunčana.

Ukoliko ćete se prijaviti u tome roku kontaktirajte me na patrcevic@gmail.com

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014