press

misija u medijima

Povezanost medija, sponzora i sportaša je osnova funkcioniranja vrhunskoga sporta.

Iz iskustva znam da bez medijske promocije vrhunski sportaš vrlo rijetko, a načešće tada i vrlo teško može ostvariti vrhunske rezultate, budući o medijskoj zastupljenosti direktno ovisi interes sponzora i partnera u sportu. Krug se zatvara ako su sve strane zadovoljne.

Bez Sponzora i Partnera je moja misija u Ironamanu nemoguća misija, a razlog zbog kojega neki sportaši tako teško dolaze do novčane i materijalne potpore je neinformiranost i nepoduzetnost.

Pokušavam sa medijima, preko svojih vrhunskih sportskih uspjeha, promovirati sport i sportsku rekreaciju u široj javnosti te popularizirati sportove poput Ironmana i triatlona.

Procijenite sami koliko sam u tome uspio.

PRESS IZVJEŠTAJ 2005-2007

PRESS IZVJEŠTAJ 2008

PRESS IZVJEŠTAJ 2009

PRESS IZVJEŠTAJ 2010

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014