Dejan Patrcevic profesionalni ironman triatlonac i trener

press

misija u medijima

Povezanost medija, sponzora i sportaša je osnova funkcioniranja vrhunskoga sporta.

Iz iskustva znam da bez medijske promocije vrhunski sportaš vrlo rijetko, a načešće tada i vrlo teško može ostvariti vrhunske rezultate, budući o medijskoj zastupljenosti direktno ovisi interes sponzora i partnera u sportu. Krug se zatvara ako su sve strane zadovoljne.

Bez Sponzora i Partnera je moja misija u Ironamanu nemoguća misija, a razlog zbog kojega neki sportaši tako teško dolaze do novčane i materijalne potpore je neinformiranost i nepoduzetnost.

Pokušavam sa medijima, preko svojih vrhunskih sportskih uspjeha, promovirati sport i sportsku rekreaciju u široj javnosti te popularizirati sportove poput Ironmana i triatlona.

Procijenite sami koliko sam u tome uspio.

PRESS IZVJEŠTAJ 2005-2007

PRESS IZVJEŠTAJ 2008

PRESS IZVJEŠTAJ 2009

PRESS IZVJEŠTAJ 2010

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

triatlonski šejk

triatlonski šejk Ako se bavite triatlonom orah vam može pomoći da zadržite vitalnost kroz zimski trening. Ima obilje kalorija iz visokovrijednih masnoća te antikosidanate kojih ima više nego u bademima ili lješnjaku.

U bazičnom treningu preporučam da sportaši konzumiraju masniju i kaloričniju hranu za razliku od pripremnog i natjecateljskog perioda kada svi trebamo ugljikohidrat viška.

Ako ubacite šaku dvije sirovih oraha dnevno u vaš jelovnik zimi ćete manje oboljevati

Ovaj recept ćete zavoljeti!

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014