Dejan Patrcevic profesionalni ironman triatlonac i trener

partneri

CITROËN

Od 2002 godine koristim Citroën vozilo marke Berlingo. Česta putovanja na utrke sa puno sportske opreme, dva bicikla i učestala prepakiranja-sve to diktira odabir vozila i Berlingo je pri tome zakon! Odabrao sam boje najboljih- zlatnu i srebrnu. Prodajni salon u Savskoj ulici u Zagrebu podržao je mnoge uspješne vrhunske sportaše i ponosan sam biti dio te obitelji.

UVEX

Odlične biciklističke kacige i naočale! Koristim Crow PRO naočale, kacigu model Fp1 i aero kacigu za utrku Fp2.

COMPEX

Vrhunski proizvodi za elektrostimulaciju mišića. Opravak prije svega!

AVIOKARTE.HR

Rezervirajte svoj let i kupite karte putem interneta. Aviokarte.hr je potpuno automatiziran online servis koji vam omogućava rezervaciju i kupnju aviokarata ekonomskog i poslovnog razreda na letovima avioprijevoznika diljem svijeta. Uz Aviokarte.hr brže, jednostavnije i povoljnije dolazim do svjetskih triatlonskih destinacija.

YTONG

Ytong je brendirani građevinski materijal koji zastupa i distribuira tvrtka Xella Porobeton HR. Tvrtka Xella je razvila program niskoenergetske izgradnje, sudjeluje, organizira i podupire seminare za ekološko osvješćivanje te ideju pasivne kuće, a svake godine organizira i humanitarne donacije za pomoć djeci sa problemima u razvoju. Ovi stručnjaci iz Samoborske ceste br. 266 zaslužuju svaku pohvalu.

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

triatlonski šejk

triatlonski šejk Ako se bavite triatlonom orah vam može pomoći da zadržite vitalnost kroz zimski trening. Ima obilje kalorija iz visokovrijednih masnoća te antikosidanate kojih ima više nego u bademima ili lješnjaku.

U bazičnom treningu preporučam da sportaši konzumiraju masniju i kaloričniju hranu za razliku od pripremnog i natjecateljskog perioda kada svi trebamo ugljikohidrat viška.

Ako ubacite šaku dvije sirovih oraha dnevno u vaš jelovnik zimi ćete manje oboljevati

Ovaj recept ćete zavoljeti!

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014