partneri

CITROËN

Od 2002 godine koristim Citroën vozilo marke Berlingo. Česta putovanja na utrke sa puno sportske opreme, dva bicikla i učestala prepakiranja-sve to diktira odabir vozila i Berlingo je pri tome zakon! Odabrao sam boje najboljih- zlatnu i srebrnu. Prodajni salon u Savskoj ulici u Zagrebu podržao je mnoge uspješne vrhunske sportaše i ponosan sam biti dio te obitelji.

UVEX

Odlične biciklističke kacige i naočale! Koristim Crow PRO naočale, kacigu model Fp1 i aero kacigu za utrku Fp2.

COMPEX

Vrhunski proizvodi za elektrostimulaciju mišića. Opravak prije svega!

AVIOKARTE.HR

Rezervirajte svoj let i kupite karte putem interneta. Aviokarte.hr je potpuno automatiziran online servis koji vam omogućava rezervaciju i kupnju aviokarata ekonomskog i poslovnog razreda na letovima avioprijevoznika diljem svijeta. Uz Aviokarte.hr brže, jednostavnije i povoljnije dolazim do svjetskih triatlonskih destinacija.

YTONG

Ytong je brendirani građevinski materijal koji zastupa i distribuira tvrtka Xella Porobeton HR. Tvrtka Xella je razvila program niskoenergetske izgradnje, sudjeluje, organizira i podupire seminare za ekološko osvješćivanje te ideju pasivne kuće, a svake godine organizira i humanitarne donacije za pomoć djeci sa problemima u razvoju. Ovi stručnjaci iz Samoborske ceste br. 266 zaslužuju svaku pohvalu.

Promocije

Podijum International Kalterersee Triatlon

Podijum International Kalterersee Triatlon U sklopu treninga za dugi triatlon odradio sam Olimpijsku distancu triatlona u Talijanskoj provinciji Tirol. Ovdje sam se natjecao barem 5 puta ali nikada nisam uspio doći do podijuma. Moram priznati da ove godine utrka nije bila prebrza kao nekada pa mi je to kao izdržljivcu išlo u korist.

Kaltern ili Caldaro je predivni grad okružen vinogradima i voćkama a nedaleko Dolomita gdje sam nakon utrke proveo jednu noć.

Na fotografiji u društvu Giulia ( u sredini) i Danila

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish

iskoristi popust za kupnju plivačkog neoprena marke Sailfish Sailfish marka je prepoznata u cijelom svijetu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača plivačkih neoprena. Više godina za redom Sailfish G-Range model je proglašen za najbolji neopren godine.

U Hrvatskoj Sailfis neopren koriste mnogi uspješni triatlonci poput Europskog prvaka Andreja Vištice, Hrvatskog rekordera u Ironamnu Dejana Patrčevića, Marina Koceića i mnogi drugi.

Nabavite svoj neopren ovu zimu preko distributera u Hrvatskoj uz prigodan popust od 20% na sve modele.

© Dejan Patrcevic 2013-2014